FAQ

1. Câți fotografi sunteți și cine vine la nuntă?

Andreea și Adrian sunt numele noastre, iar Boutique Photo s-a născut din pasiunea noastră pentru fotografie și din dorința de a surprinde în imagini frumoase momentele importante ale nunții voastre. Suntem o echipă și fotografiem împreună evenimentele la care participăm.

2. Fotografiați exclusiv în București sau vă deplasați și în alte orașe?

Suntem încântați că vreți să fotografiem la evenimentul vostru, indiferent de orașul sau țara în care se desfășoară. Trebuie doar să știți că transportul și cazarea în alte orașe din România sau străinătate nu sunt incluse în prețurile noastre.

3. Cât timp veți fi prezenți la petrecere?

Prezenţa noastră nu este condiţionată de un anumit număr de ore. Vom fotografia atât timp cât va fi nevoie pentru a surprinde toate momentele importante.

4. Fotografiile sunt brute sau editate?

Toate fotografiile pe care le primiți sunt atent selecționate și apoi trec printr-un proces de îmbunătățire a contrastului, luminozității, clarității și culorilor. Acolo unde considerăm că este necesar, facem modificări de încadrare și corecții pe zone.

5. Câte fotografii vom primi pe suport digital?

Nu facem parte dintre acei fotografi care pun preț pe cantitate în detrimentul calității. Cu toate acestea, vă asigurăm că fotografiem atât cât este necesar și avem spațiu de stocare suficient pentru toate imaginile realizate pe parcursul evenimentului. Toate fotografiile editate vi le oferim cu drag pe DVD-uri personalizate.

6. Este obligatoriu sa alegem albumul foto de la voi?

Bineînțeles că nu vă putem obliga să faceți acest lucru, dar ne-am bucura tare mult să spunem povestea nunții voastre într-un album elegant.

7. În cât timp primim fotografiile, albumul și DVD-urile personalizate?

Toate materialele le livrăm în aproximativ 90 de zile de la data evenimentului vostru. Bineînțeles că vă vom pune la dispoziție un scurt preview pentru a vă putea bucura împreună cu familia și prietenii de cele mai frumoase momente.